Δήμος Παπάγου-Χολαργού, 29/Ιουνίου/2016.

Η Ημερίδα ενίσχυσης τοπικής επιχειρηματικότητας, φιλοξενήθηκε στην συνεδριακή αίθουσα ‘Μ. Μερκούρη» του Δημαρχειακού Μεγάρου του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.
Η ομάδα του Digital Professional Marketing Agency έδωσε όλες τις απαραίτητες συμβουλές σε όλους τους παρευρισκόμενους επαγγελματίες, σχετικά με τον αμεσότερο και πιο στοχευμένο τρόπο προβολής των υπηρεσιών τους.

Μεγάλο μέρος της επιτυχίας της Ημερίδας ωφείλεται, στον Δήμαρχο κο Αποστολόπουλο, και γι αυτό τον ευχαριστούμε καθώς και τους υπευθύνους του Δήμου που φρόντισαν για την οργάνωση του χώρου. Επίσης  ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμμετέχοντες για την ενεργό τους συμμετοχή την υποστήριξη και τον ενθουσιασμό τους!

Ανοιχτή συζήτηση πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά το τέλος των παρουσιάσεων  όπου έγινε άμεσα αντιληπτό ότι τελικά η ψηφιακή προβολή αφορούσε όλους τους παρευρισκόμενους. Υπήρξε έντονο ενδιαφέρον και συμμετοχή του κοινού, ενώ αρκετοί από τους συμμετέχοντες δήλωσαν το ενδιαφέρον τους στην ηλεκτρονική φόρμα για προγραμματισμό ραντεβού με στελέχη του D.P.M. για μια αρχική μελέτη δυνατοτήτων ψηφιακής προώθησης της επιχείρησής τους (ειδικά για τους συμμετέχοντες, χωρίς οικονομική υποχρέωση).

Εισηγητές της Ημερίδας: Κυριάκος Δημητροκάλλης / Δντής Στρατηγικού Σχεδιασμού D.P.M. Agency
                                               Κώστας Χατζηαφράτης / Digital Marketing Specialist
                                             Χάρης Μακρής / Ι.Τ. Specialist, Σύμβουλος Προγράμματος